STARTUP-oknak

Van egy jó ötleted, és megvalósítanád? Megnyomnád a start gombot, de előtte szeretnél meggyőződni arról, hogy az induló céged körül minden renden van jogi szempontból? Mi segítünk abban, hogy jogi értelemben is képbe kerülj, és csökkentsd a lehetséges kockázatokat. Ha komolyan belefognál az indulásba, biztosan felmerült már, hogy:

- milyen jogi keretek között kéne tevékenykedned,
- kell-e tevékenységedhez bármely hatóság engedélye,
- hogyan védekezhetnél a konkurenciával szemben,
- hogyan alkalmazhatnál munkatársakat,
- meg tudsz-e felelni az egyre szaporodó jogi követelményeknek?

Mi nem valósíthatjuk meg helyetted az álmaidat, és nem spórolhatjuk meg a céged felépítéséhez szükséges fáradságot, de segítséget nyújthatunk abban, hogy a lehető legbiztosabb jogi alapokon indulj el. Segítünk céged indulásában, cégalapításban, szerződéskötésben, a szükséges engedélyek beszerzésében, szellemi tulajdonod védelmében. Ha külföldi partnerekkel kerül céged jogviszonyba, angol vagy német nyelven is magabiztosan vállaljuk képviseletedet, véleményezzük vagy elkészítjük szerződéseidet. Bízunk benne, hogy a sikeres indulás után sikeres partnereink körében tudhatjuk majd vállalkozásodat.

Ha válaszokat és támogatást keresel, keress minket, hogy tényleg megérje a befektetett energia! Ha igazán komolyan gondolod, ránk számíthatsz.